En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aydemir çok iddialı

Yaklaşık 15 sene sonra yeniden belediye başkanı seçilen Karakeçili'nin sevilen ve sayılan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Veysel Aydemir, icraatlarına seçimin ardından hemen başladı.
Bu haber 731 kere okunmuş. 17.04.2019 Çarsamba 13:30

AÇIKLAMALAR YAPTI

Yapılacak hizmetler için şimdiden sözler alan Belediye Başkanı Veysel Aydemir, makamı vatandaşların akınına uğruyor. Farklı çalışmalarla gündeme gelmeye hazırlanan Karakeçili Belediye Başkanı olan Veysel Aydemir, "Vicdanımın kabul ettiği, kanunun uygun gördüğü her yerde varım" dedi. Karakeçili'de geçmişte olduğu gibi günümüzde de her zaman kendinden söz ettiren Karakeçili Belediye Başkanı olan Veysel Aydemir, "Nefsi hareket etmeyeceğim. Karakeçili için çalışmalarıma şimdiden başladım. Geçmiş dönem belediye başkanlığımda  bunu herkes biliyor. Beni bu konuma getiren ve kendimi bütünleştirdiğim Karakeçili'ye vefa borcum var. İnşallah bu halkımız görecek. Çünkü ben bir Karakeçili sevdalısıyım” dedi.

 

HERKESE HİZME GİDECEK

Yıkmak için değil yapmak için belediye başkanı olduğunu açıklayan Aydemir, "Geçmiş dönemden belediyeye 16 milyon 45 bin lira borç kaldı. Bunu herkes biliyor. Borcum var diye boş durmayacağım. Her zaman halkıma hizmet etmek için çalışacağım. Talepleri anında değerlendireceğim. Çözüm noktasında yapıcı olacağım. bana oy veren yada vermeyen olsun benim için önemli olmayacak. Yeter ki Karakeçili büyüsün ve kalkınsın. Bizler faniyiz ve bugün varız yarın yokuz. Önemli olan baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş” diye konuştu.

 

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Karakeçili'de sorunların var olduğunu, bunların başında asfalt ve kilit parke olduğunu ifade eden Aydemir, "Öte yandan konut sorunundan dolayı kiralık evler bulunmamakta. İnşallah TOKİ ile bu sorunu çözmeyi hedefliyorum. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ile görüşüp su ürünleri ve hayvancılık konularından oluşan yüksek öğretim okulu açtırmayı amaçlıyorum. Öte yandan her mahalleye bir çocuk parkı sözünü aldım. Kısa zamanda faaliyete geçeceğine inanıyorum” dedi.

 

CENNET TURİZMİ OLACAK

Karakeçili'yi Cennet Turizmi yapmak için var gücüyle çalışacağını belirten Başkan Aydemir, "Valimiz Yunus Sezer'e teşekkür etmek istiyorum. Sağolsun Çeşnigir Köprüsü etrafında büyük çalışmalar yapıyor. Buralar Kıırkkale'nin turizm cenneti olacak. Bu cennete bizlerde çadır turizm, köylü pazarı ile destek vereceğim. Bayanlarımıza Karakeçili'ye has kilim ve halı kursları açacağım. Baş tacı olan kadılarımız hem kendileri kazanacak, hemde ekonomiye ve turizme büyük katkı sağlayacak. Başarılı gençleri başta Çanakkale olmak üzere geziler düzenleyeceğim” dedi.

 

ŞENLİK TEKRAR GELECEK

Karakeçili'de şenliklerin artık yapılmadığını belirten Aydemir, "Halkımız şenlikleri özler hale geldi. Kıl çadırları unuttuk. Artık özümüze dönme zamanı geldi. İnşallah şenliklerimiz yeniden yapılacak. Birlik beraberlik örneği sergilenecek. Çeşitli devletlerden gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Karakeçili şenliklerle yeniden şenlenecek” diye konuştu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir