En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Astsubay üzdü

Balıkkesir’in Ayvalık ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şuayip Türken, memleketi Kırıkkale’de son yolculuğuna uğurlandı.
Bu haber 907 kere okunmuş. 15.07.2018 Pazar 20:35

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Balıkkesir'in Ayvalık ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şuayip Türken, memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı. Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Tuzla Jandarma Karakolu emrinde görevli 2 çocuk babası Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şuayip Türken (40) görevde iken bir anda rahatsızlandı. Türken önce Edremit Körfez Hastanesine, daha sonra da İzmir Yeşilyurt Eğitim Araştırma Hastanesine götürüldü.

 

TOPRAĞA VERİLDİ

Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Türken, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Türken'in Türk bayrağına sarılı naaşı, helallik için Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Düzenlenen askeri törenin ardından Yuva Mahallesi Yıldıztepe Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Türken'in cenazesi, aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ayhan İbrahim Vural, askeri personel, kardeşleri Yasin, Hüseyin ve Faik Türken ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir