En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adaylığını ilan etti

Kırıkkale Belediye Başkan yardımcısı Harun Ulusoy, Aktif siyasete atıldı. Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Harun Ulusoy'u sevenleri Hüseyin Kahya parkında toplanarak Ulusoy'a sevgilerini gösterdi. Ulusoy resmi müracaatını AK Parti İl Başkanı Nuh Dağde
Bu haber 934 kere okunmuş. 15.11.2018 Perşembe 20:31

MÜRACATTA BULUNDU

Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı  Harun Ulusoy'u sevenleri Hüseyin Kahya parkından yürüyerek AK Parti İl Binasına getirdiler. Ulusoy burada yaptığı konuşmasında Birlik beraberliğin önemine değindi. Ulusoy, " Biz birlikte güçlüyüz. Sizlerin desteği ile hizmetkar olmak istiyorum. Sizlerin desteğine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

 

AÇIKLAMA YAPTI

Ulusoy açıklamasının devamında ise “Sizlere çalışan bir belediye vaat ediyorum. Herkesin sorunlarını sıkıntılarını dinleyen bir Belediye Başkanı olmak istiyorum. Kırıkkale'miz daha da çok büyüyecek ve gelişecek. Kimsenin şüphesi olmasın dedi. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise " Bugün burada çok kalabalık bir heyeti görüyorum. Harun Ulusoy'u  sevenlerini görüyorum. İnşallah yeniden 15 yılda olduğu gibi belediyeye AK Parti bayrağını dikeceğiz” dedi. Programdan sonra İl Başkanı Dağdelen Ulusoy'un müracaatını aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir