En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adayın yanındayım

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 31 Mart mahalli idareler seçiminde tekrar aday gösterilmedi. Tekin, aday gösterilmemesi nedeniyle yaptığı açıklamada, ”Taktiri ilahidir. Adayımızın yanındayım” dedi.
Bu haber 111 kere okunmuş. 09.02.2024 Cuma 19:16

DESTEK AÇIKLAMASI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 31 Mart mahalli idareler seçiminde tekrar aday gösterilmedi. Tekin, aday gösterilmemesi nedeniyle yaptığı açıklamada, ”Taktiri ilahidir. Adayımızın yanındayım” dedi. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin aday olmazken bu gelişme ile ilgili açıklamada bulundu. Bahşılı’ya Haydar Gülçimen aday gösterildi. Başkan Tekin, makam odasında kalabalık bir topluluk ve Gülçimen’in de yer aldığı toplantıda açıklamada bulundu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Tekin, “Bu bir bayrak yarışıdır. Taktir genel merkezimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızındır. Bize bu görevi tevdi ettiklerinde nasıl çalıştıysak, bundan sonra da aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Adayımızın yanındayız. Başarılar diliyoruz. Sonuna kadar destek olacağız” dedi. Haydar Gülçimen’i tebrik eden Başkan Tekin desteğini ilan ederken, Gülçimen de “Recep abimizin tecrübelerinden faydalanacağız. Bahşılı’yı daha yaşanılır bir hale getirmeye çalışacağız. Hizmetleri için kendisine, görev için de genel merkezimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Tekin’in bu açıklaması ve girişimi ile desteği büyük takdir topladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir