En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Açıklama yakında

AK Parti’de Pazar günü yapılacak aday açıklamasında Kırıkkale’nin Belediye Başkan adayının da açıklanabileceği belirtiliyor.
Bu haber 114 kere okunmuş. 05.01.2024 Cuma 18:24

7 OCAK VE 15 OCAK OLACAK

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı adayları 7 Ocak’ta açıklayacağız mesajı Kırıkkale’de heyecan yarattı. AK Parti’de Pazar günü yapılacak aday açıklamasında Kırıkkale’nin Belediye Başkan adayının da açıklanabileceği belirtiliyor. Açıklanacak iller arasında Kırıkkale'nin de olacağı konuşuluyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın seçimlere hazırlık mesaisi yoğun şekilde devam ediyor. Adaylarımızın ilk bölümünü bu pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde açıklayacağız. Adaylarımızın ilk kısmının bir bölümü 7 Ocak Pazar olacak. Büyükşehirler ve şehirleri kapsayacak. Diğer adaylar ise 15 Ocak’ta Ankara’da seçim beyannamemizi açıklarken açıklanacak. Cumhur İttifakı’nın büyük bir başarıya imza atması için görüşmeler devam ediyor" diye konuştu. Bu açıklamaların ardından Kırıkkale’de de heyecanlı bekleyiş başladı. İstanbul’da yapılacak olan toplantıda Kırıkkale Belediye Başkan adayının da açıklanabileceği belirtiliyor.

 

SÜRECE UZATMA KARARI

Diğer taraftan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 5 Ocak'ta sona erecek olan 'Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı' müracaatlarının 31 Ocak'a kadar uzatıldığını açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "5 Ocak 2024 Cuma günü sona erecek olan 'Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı' müracaatları 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 19.00'a kadar uzatılmıştır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir