ABC Koleji'ne ziyaret - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ABC Koleji'ne ziyaret

Son günlerde başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ABC Kolejini, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis üyesi Harun Oğuz ile birlikte ziyaret ettiler.
Bu haber 987 kere okunmuş. 06.08.2019 Salı 16:41

KURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis BaÅŸkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis üyesi Harun OÄŸuz, ABC EÄŸitim Kurumlarını ziyaret etti. Can’ı ve beraberindekileri ABC EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Harun Güleç ve okul yönetimi karşıladı. Yönetim Kurulu Odasında bir süre sohbet eden Milletvekili Can, ABC Kolejini yakından takip ettiÄŸini ve baÅŸarılarını takdir ettiÄŸini belirtti. Okulun eÄŸitimdeki kalitesi ve istikrarlı baÅŸarısının yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de adını sık sık duyurduÄŸuna dikkatleri çeken Can "Bu baÅŸarının altında okulun fedakar çalışmaları ile öÄŸrenci, veli ve öÄŸretmen uyumu yatıyor." dedi. Ayrıca ABC EÄŸitim Kurumları Müdürlerinden okulların son baÅŸarı durumu ile ilgili detaylı bilgi aldı.

 

ÖÄžRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Okul idaresi, ABC Koleji Fen Lisesi öÄŸrencisi Zeynep Yaren BaÅŸtuÄŸ’un 2019 AYT İl birincisi, Eray Özcan’ın TYT İl 2.si ve Türkiye çapında ilk 20.000 öÄŸrencide 45 öÄŸrencinin olduÄŸunu, ayrıca ilköÄŸretim 8. sınıflarda LGS sınavında 41 öÄŸrencinin Fen Liselerine yerleÅŸtirildiÄŸini belirtti. ÖÄŸrencilerle de sohbet eden Ramazan Can öÄŸrencilere, “Üniversite ve lise hayallerinizi gerçekleÅŸtirmeniz için daha fazla gayret göstermelisiniz. Hedeflerinize ulaÅŸmak istiyorsanız, kendinize ve topluma faydalı birer birey olmak istiyorsanız çok çalışmalısınız. Elinizdeki imkanları iyi kullanarak, baÅŸarıya doÄŸru koÅŸmalısınız. İlimli, İrfanlı, ihlaslı, yerli ve millî deÄŸerlerimizle yetiÅŸen gençlerimiz Güçlü Türkiye’yi yükselteceklerdir” ifadelerini kullanarak tavsiye de bulundu.

 

ÇALIÅžMALARINIZ BİZİ MUTLU ETTİ

Harun Güleç eÅŸliÄŸinde okulu ve sosyal tesislerini gezen Milletvekili Can, ABC Koleji kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve halı saha ile basket sahalarına hayran kaldı. Kendi dönemlerinde zor ÅŸartlarda eÄŸitim aldıklarını söyleyen Can, “Åžimdiki öÄŸrenciler çok ÅŸanslı. Böyle büyük bir kampüse sahip olan okulda eÄŸitim alma imkânları var. O nedenle bu kadar donanımlı bir eÄŸitim kurumunu Kırıkkale’mize ve Türkiye’ye kazandırdığı için Harun Güleç’i tebrik ediyorum” dedi. Milletvekili Can, “ABC Kolejinin her alanında, geçirilen her anda eÄŸitime ve öÄŸretime yönelik çalışmaları görmek bizleri mutlu etti. Okuyan, geliÅŸen ve geliÅŸtiren bir nesil yetiÅŸiyor” dedi. Yeni eÄŸitim ve öÄŸretim yılının baÅŸarılı geçmesi dileklerinde bulunan Milletvekili Ramazan Can, ABC EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Harun Güleç, okul yönetimi ve öÄŸrencilerle hatıra fotoÄŸrafı çektirerek ABC Kolejinden ayrıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir