En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

700 test yapılıyor

Yeni tip korona virüsü (Covid-19) 11 Mart’ta Türkiye’de görüldüğü tarihten itibaren halkın sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Kırıkkale’de koronavirüs vakaları düşüş göstermezken, stabil devam ediyor.
Bu haber 1741 kere okunmuş. 24.11.2020 Salı 20:28

TEST ÇALIŞMASI

Yapılan sıkı denetimler sayesinde Kırıkkale’de koronavirüs vakaları stabil vaziyeti aldı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz halinde, hasta sayılarımızın oldukça azalacağı ve bu illetin kentimizi terk edeceği ifade ediliyor. Dün Kırıkkale’de korona virüsü nedeniyle dün ortalama 700 kişi test yaptırdı. Yapılan testler sonucunda ise ortalama 200 pozitif vaka tespit edildi. 11 Mart’tan bugüne kadar ise 150 kişi hayatını kaybetti.

 

SALGINLA MÜCADELE

Covid-19 çalışmaları kapsamında Kırıkkale’de gecesini gündüzüne katan Vali Yunus Sezer, kent genelinde pozitif vaka sayılarının düşürülmesi için çaba sarf ettiklerin ifade ederek, “Türkiye geneliyle beraber salgın denetimiyle ilgili kontrollere çıktık. Denetimlerde daha öncede söylediğimiz gibi özellikle maske, mesafe ve konusunda vatandaşlarımızın uyarılması, farkındalık oluşturulması ve ilimizde mevcut vaka sayısını ve kaybettiğimiz canların düşürülmesi, sonlandırılması, vaka sayısının 10’lu rakamlara gerilemesi, hatta hiç pozitif vakalara rastlanmaması için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir