En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

600 bin lira destek

Kırıkkalegücü’nün kendi sahasında ağırlayacağı Gümüşhane maçı öncesi Aybimaş ve Sinerji toplamda 600 bin TL prim açıkladı.
Bu haber 28 kere okunmuş. 21.04.2024 Pazar 18:06

DESTEK OLDULAR

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve sezonun adeta kader maçına çıkacak olan Kırıkkalegücü, almayı hedeflediği galibiyetle ligde kalmanın hedefinde. Kırıkkalegücü’nün kendi sahasında ağırlayacağı Gümüşhane maçı öncesi Aybimaş ve Sinerji toplamda 600 bin TL prim açıkladı. Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayanoğlu ve Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü takımını antrenmanda ziyaret ederek müjdeyi verdi.

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Konu hakkında Kırıkkalespor’nun sosyal medya hesabından yer alan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, “Teknik sorumlumuz Nihat Baran’ın Valimiz Mehmet Makas’a gerçekleştirdiği ziyarette takımımızın bulunduğu konum ile alakalı verilen gerekli bilgilendirmelerden sonra Valimiz konuya duyarsız kalmamıştır. Valimizin talimatları doğrultusunda gerçekleşen toplantı sonrasında yapacağımız idmanı ziyaret eden Şehrimizin değerli iş insanlarından Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve Aybimaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayanoğlu yarın oynayacağımız Gümüşhanespor maçı için 600 bin TL prim açıklamışlardır.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Açıklanan prim takımımızda motivasyonumuzun daha da artmasını sağlamış yarın oynayacağımız müsabaka için çok büyük güç olmuştur. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Başta Valimiz Mehmet Makas olmak üzere; Adnan Duman ve Ramazan Ayan beylere kulübümüz adına çok teşekkür ederiz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir