En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

28 bin Yozgatlı var

Kırıkkale Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Yozgat, Kırıkkale’de 28 bin 550 kişinin Yozgat ikametgahına kayıtlı olduğunu söyleyerek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 298 kere okunmuş. 12.10.2021 Salı 17:54

ZİYARETTE BULUNDU

Kırıkkale Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Yozgat hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulundu. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çetın'e iadeyi ziyarette ve Genç MÜSİAD Başkanı Avukat Mehmet İlhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yozgat, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale’de 28 bin 550 kişinin Yozgat ikametgahına kayıtlı olduğunu söyleyen Başkan Murat Yozgat, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

 

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başkan Yozgat önümüzdeki günlerde dernek faaliyetlerine hız vereceğinin sinyallerini verdi. MÜSİAD Başkanı Çetin ve Genç MÜSİAD Başkanı İlhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Daha sonra Yozgatlılar dernek Başkanı Murat Yozgat ve yönetim kurulu üyeleri Genç MÜSİAD Başkanı Avukat Mehmet İlhan'ın ofisini ziyaret ederek karşılıklı iyi dilekler temennisinde bulundular. Genç MÜSİAD Başkanı Avukat Mehmet İlhan geçlerimiz ile birlikte geleceğimizi inşa edeceğiz.

 

BİRLİKTE KATILDILAR

Genç MÜSİAD olarak ülkemizin ve şehrimizin gelişimine yardımcı olabilmek için elimizden gelen tüm gayretimizi sarf edeceğiz; Sarf edeceğiz ki gelecek kaygısı olmayan mutlu, huzurlu, refah düzeyi yüksek yarınlar bizim olsun diye konuştu. Samimi bir ortamda geçen ziyaret başarı dilekleri ile sona erdi. Ziyaretlerde Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Alican Boyacı, Paydaşlar Komitesi Başkanı A. Ensar Özaydın Yozgatlılar Dernek Başkan Yardımcıları, Mustafa Çetin, Erkan Başer, Hasan Kılıçer ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir