En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yunus Çelik Yaşam’da

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastanenin Kardiyoloji Polikliniğinde Kırıkkale’nin yakından tanıdığı başarılı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yunus Çelik göreve başladı.
Bu haber 571 kere okunmuş. 03.09.2019 Salı 19:22

UZM. DR. ÇELİK HASTA KABUL EDİYOR

Tecrübeli hekim kadrosuyla göz dolduran Yaşam Hastanesi’nin hekim kadrosuna bir başarılı isim daha katıldı. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yunus Çelik Yaşam Hastanesi’nde Pazartesi gününden itibaren görev yapmaya başladı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı mezunu olan ve uzun yıllar Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. Yunus Çelik, bundan sonra Yaşam Hastanesi’nde görevine devam edecek.

 

NERELERDE GÖREV YAPTI?

Kardiyolojide başarılı bir kariyere sahip olan Uzm. Dr. Çelik, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalından mezun olduktan sonra Ardahan Göle Devlet Hastanesinde bir süre görev yaptı. Daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne dönen Çelik, burada da bir süre görevine devam etti. Ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde çalıştı. Buradaki görevinden sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde mesleki kariyerine devam eden Dr. Çelik, Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başladı.

 

“BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Aslen Ardahanlı ve bir çocuk babası olan Uzm. Dr. Yunus Çelik, gerek okul hayatı ve gerekse mesleki kariyeri dolayısıyla  Kırıkkale’yi yakından tanıyan bir isim. Kırıkkalelilerin de tanıdığı biri olarak Yaşam Hastanesinde göreve başlayan Çelik, “Değerli hemşehrilerimize bundan sonra Yaşam Hastanesinde sağlık hizmeti vereceğiz. Burada güzel bir ortam ve teknik anlamda iyi bir donanım mevcut. Yaşam Hastanesi kadrosu içinde yer almaktan mutluyum. Kırıkkale ve çevresini sağlıklı bir yaşam için polikliniğimize bekleriz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir