En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yatırımlar görüşüldü

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında kamu hizmetleri ve yatırımlarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
Bu haber 485 kere okunmuş. 16.12.2020 Çarsamba 17:56

DEĞERLENDİRME YAPILDI

İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde ve 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale’de yürütülen kamu hizmetleri ve yatırımlarla ilgili genel iş ve işlemlerin değerlendirildiği “2020 Yılı Kurum Çalışma Planları Değerlendirme Toplantısı" Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi. Sezer, kamu hizmetlerinin en iyi şekilde ilerlemesi amacıyla gerekli yatırımların yapılması için özveri gösterdiklerini söyledi.  Kırıkkale için önemli çalışmaların yapıldığını vurgulayan Sezer, “Şehrimiz için hep birlikte ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Kırıkkale’nin geçmiş tarihi ve kültürünün ön plana çıkması amacıyla da farklı alanlarda çalışmaların yapıldığını ifade eden Sezer, “Eğitim, spor, ekonomi, sağlık gibi her alanda vatandaşlarımızın kamu kurum hizmetlerinden rahatlıkla yararlanmasısın hedefliyoruz.  Koronavirüs ile mücadele ederken diğer bir yandan da devletimizin imkanlarını şehrimizin yararına aktarmaya çalışıyoruz. İnşallah virüsü yendikten sonra hizmetlerimiz kaldığı yerden daha aktif şekilde devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

VİRÜSÜ YENECEĞİZ

Vatandaşları Koronavirüs salgınına karşı uyaran Sezer, “Hepimiz ülke olarak zor bir süreçten geziyoruz. Tüm insanlığın içerisinde bulunduğu bu virüs, adeta herkesi etkisi altına almış durumda. Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyarak ve devletimizin almış olduğu ilave tedbirlerle beraber inşallah bu virüsü hep birlikte yeneceğiz. Bizim vatandaşlarımızdan isteğimiz virüs kurallarına kesinlikle uymaları ve ihmalkarlık göstermemeleridir. Çünkü yapacağımız bir ihmalkarlık insanın sağlığından edebilir” ifadesinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir