En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yatırım merkezi olacak

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yeni yılda Kırıkkale’nin yatırımların ve istihdamın merkezi olacağını söyledi.
Bu haber 253 kere okunmuş. 02.01.2024 Salı 18:16

DEĞİRLENDİRME YAPTI

2024 yılının Şehitler Diyarı Kırıkkale’ye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas “Yeni yılda başta Gazze’deki zulmün ve soykırımın bitmesini ve yeni yılın tüm insanlığa barış getirmesini temenni ediyorum. İnanıyoruz ki Aziz Milletimiz Gazze’de Yaşanan İnsanlık Dramında olduğu üzere her zaman mazlumların yanında yer almaya devam edecektir.

 

BİLGİLER VERDİ

Geçtiğimiz yıl, Kırıkkalemiz için önemli gelişmelere sahne oldu. Şehrimize yeni yatırımlar yapıldı, yeni projeler hayata geçirildi. İlimizin ulaşım, sanayi, eğitim ve sağlık gibi temel alanlarında önemli yatırımlar yapıldı. Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde önemli aşamalar kaydedildi. Organize Sanayi Bölgemizde yeni yatırımlar hayata geçirildi. Eğitim altyapımız güçlendirildi. Sağlık hizmetlerimiz daha da erişilebilir hale getirildi. Bu süreçte, Kırıkkaleli hemşerilerimizin desteğini her zaman yanımızda hissettik” ifadesini kullandı.

 

YATIRIMLAR ARTACAK

Vali Makas “2024 yılında da Kırıkkale'mizi daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin altyapısını güçlendirecek, eğitim, sağlık ve kültür alanındaki yatırımlarımızı artıracağız. Kırıkkalemizi, yatırımların ve istihdamın merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle, vatan toprağı için şehadet şerbetini içmiş vatanperver evlatlarımızın bizlere emanet ettiği Şehitler Diyarı Kırıkkalemizin ve tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir