En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yahşihan’da inceleme

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretlerini Yahşihan İlçesini ziyaretle sürdürdü. İlçeye gelişinde Kaymakam Fatih Yılmaz ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yunus Sezer, programına Kaymakamlık ziyaretiyle başladı.
Bu haber 545 kere okunmuş. 30.05.2019 Perşembe 15:00

İNCELEMEDE BULUNDU

Kaymakam Fatih Yılmaz’dan ilçenin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Sezer, daha sonra Kaymakamlık Toplantı Salonunda; il ve ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri ve muhtarların katıldığı İlçe İstişare Toplantısına başkanlık etti. İlçe ziyaretlerinde gerçekleştirilen toplantılarda; karşılıklı istişarelerde bulunularak, sorunların ilk ağızdan dinlendiğini belirten Vali Sezer, ortaya konulan çalışma anlayışı ile problemleri hiçbir ayrım yapmadan Kırıkkale’nin problemi olarak ele alıp çözmeye çalıştıklarını söyledi.

 

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Toplantının devamında il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları söz alarak talep ve isteklerini dile getirdiler. Toplantı görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi. Vali Sezer, daha sonra Yahşihan Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Yahşihan ilçe ziyareti kapsamında Devlet Demiryolları Yahşihan Tren İstasyonu ile tarihi demir köprü ’de incelemelerde bulunan Vali Sezer, daha sonra  Irmak köyünde gençlere yönelik olarak düzenlenen Macera Adası ile Yöresel Ürünler Satış  Noktasında da incelemelerde bulunarak  yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir