En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Varlı’dan seçim yorumu

Gündemin en önemli konusu olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili bir değerlendirme yapan TSO Başkanı Ahmet Varlı,
Bu haber 718 kere okunmuş. 05.04.2019 Cuma 13:47

Gündemin en önemli konusu olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili bir değerlendirme yapan TSO Başkanı Ahmet Varlı, seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Varlı 4 buçuk yıllık seçimsiz bir döneme girildiğini hatırlatarak bu durumun ekonomik açıdan bir fırsat olduğunu söyledi.

 

 

YAPILACAK DAHA ÇOK İŞ VAR

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı yaptığı açıklamada yerel seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimler artık geride kaldı. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bundan sonra Türkiye'nin ilk gündem maddesi ekonomi olmalı. Zira ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok işimiz var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz” dedi.​ Varlı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Sonuçların ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sandığa gidip oyunu kullanan, ülkemizin geleceğine ve demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Bazı münferit olaylar dışında ülke genelinde seçimler kayda değer bir huzur ortamı içinde ve yüksek katılımla gerçekleşti. Bu da milletimizin demokrasiye sahip çıktığını ve yönetimde güçlü bir irade ortaya koyduğunu gösteriyor. Seçimler artık geride kaldı. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bundan sonra Kırıkkale’nin ve Türkiye'nin ilk gündem maddesi ekonomi olmalı. Zira ekonomide atılacak çok adım, yapılacak daha çok iş var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz.”

 

ÇALIŞACAKLARINI SÖZLERİNE EKLEDİ

Ekonomiye odaklanılabilecek, böylece ekonominin temellerini daha güçlendirecek yapısal reformların arka arkaya hayata geçirilebileceği bu dönemin ilimiz ve ülkemiz için çok büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Varlı, ‘şimdi herkesin siyasi görüşü ne olursa olsun, hep birlikte el ele, gönül gönüle verip, aydınlık geleceğimize birlik ve beraberlik içinde yürüme zamanıdır’ dedi. Kırıkkale’nin bölgesinde ve dış ticarette yükselmesi için herkese görevler düştüğüne işaret eden Varlı, iş dünyası olarak el birliği ile daha çok üretmek, daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir