En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali’ye engelsiz ziyaret

Kırıkkale’de faaliyetlerini sürdüren Engelsiz-Sen İl Başkanı Günay Altundağ ve üyeleri Vali Yunus Sezer’i ziyarete etti.
Bu haber 285 kere okunmuş. 26.12.2019 Perşembe 08:05

ZİYARETTE BULUNDULAR

Engelsiz-Sen İl Başkanı Günay Altundağ ve üyeleri Vali Yunus Sezer’i ziyarete etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Altundağ, “Çalışma hayatındaki sıkıntılar ikinci aşama eğitim alanındaki sıkıntılar 3 aşama ise aile ve sosyal hayata adaptasyon sorunları ülkemizde bugüne kadar bu üç sorundan sosyal adaptasyona katılım sorununu çözmek için çeşitli sivil toplum örgütlerimiz var her ilde bulunan engelli dernekleri siyasi partilerin ve diğer sivil toplum örgütlerinin engelli kolları bu soruna çözüm getirebilmek için çaba gösteriyorlar. Ancak çalışma hayatı ve eğitim alanındaki sorunlar biraz sahipsiz kalıyor bu sorunları ise çözmesi gereken bir sendikanın varlığı olacaktı” dedi.

 

RESMİ OLARAK KURULMUŞ OLDU

Altundağ, “Ülkemizde de zaten birçok sendika olmasına rağmen bir engelli sendikasının yokluğu biliniyordu Hatta bu sorun sadece ülkemizde değil sendikalar çatısı olarak bilinen ilo tarafından da dile getiriliyordu bundan yola çıkarak genel başkanımız Sayın Kenan Önalan kendisi Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlığı sırasında kendilerinin danışmanlığını ve özürlü dairesi başkanlığını yapmıştı daha sonra sistem değişikliği ile beraber Aile ve Sosyal Hizmetler bakanımızın danışmanlığını yapma görevini üstlenmişti. Bu eksikliği gören hem çalışanlarımız hem de devlet büyüklerimiz genel başkanımız Kenan Önalan’a bu görevi layık gördüler ve 2019 yılı başında sendikamız resmi olarak kurulmuş oldu.

 

SESİMİZİ DUYURMAK İSTİYORUZ

Kırıkkale'de ise mayıs ayı sonu haziran ayı başı gibi bismillah dedik yalnız Bu aylar Ramazan ayı tatil ayları ve Kurban Bayramı ayları olduğu için esas başlangıç günümüzü Biz Eylül ayı olarak kabul ediyoruz çalışmaya başladıktan sonra hede§erimizi üçe böldük acil olarak halletmemiz gerekenler normal kısa sürede halletmemiz gerekenler ve kısa sürede hal etmemiz gerekenler dedik acil olarak halletmemiz gereken hede§erimiz bir araya gelmek bir an önce birlik olmak güçlenmek sesimizi duyurabilmek kendimizi tanıtabilmek.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir