En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali'den Bahşılı ziyareti

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Bahşılı ilçesinde bir dizi incelemede bulundu.
Bu haber 386 kere okunmuş. 10.12.2019 Salı 18:40

ZİYARETLERDE BULUNDU

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Bahşılı Kaymakamlığı ve Barbaros İlkokulunda düzenlenen muhtarlar toplantısına başkanlık etti. Kaymakam Ahmet Altun ve daire amirlerinin karşıladığı Vali Sezer bir müddet Kaymakamlıkta Belediye Başkanı, Jandarma komutanı, İlçe Emniyet Müdür Vekili, İl Genel Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıdan sonra Barbaros İlkokulunda muhtarla toplantı düzenledi. Toplantının yapılacağı Barbaros İlkokulu bahçesinde öğrenciler Vali’yi  çiçekle karşıladı. Öğrencilere oyuncak vererek sevindiren Vali Sezer, önce müzik atölyelerini ziyaret etti. Gönüllü müzik eğitimi veren öğretmenleri kutlarken öğrencilerden keman ve gitar dinledi. Daha sonra 4. sınıfa girerek onlarla dersler konusunda sohbet etti. Öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleri ile de kısa bir toplantı yapıldı.

 

OKULU BEĞENDİ

Toplantı Salonuna geçilerek yapılan toplantıya başkanlık eden Vali Sezer’e Kaymakam Ahmet Altun ve Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin de iştirak etti. Daire Amirleri ve Mahalle ve Köy Muhtarlarının, İlçe İl Genel Meclis Üyelerinin, Tarım İl Müdürünün, Bahşılı Sağlık Grup Başkanı, İlçe Müftüsü, İl Özel İdaresi ve Karayolları Sorumlusu ile DSİ yetkilisinin katıldığı toplantıda Muhtarların bir yıllık değerlendirmelerini araştırıp ihtiyaçlarının olup olmadığını soruldu. Vali Sezer bütün köy muhtarlarını ve mahalle muhtarlarını dinledi, taleplerini not aldırdı.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Vali Sezer, okuldan ayrılırken okul müdürü Sebahat Gültekin’e “İlçenin en iyi okulusunuz, yaptığınız çalışmalar için tebrik ederim.” dedi. Vali’nin ziyaretlerinin son durağı Topaldede (Ahmet Dede) Türbesi oldu. Türbede dua eden Vali ve protokol üyeleri türbenin yanındaki tarihi yaşlı Ardıç ağacını inceledi ve “2,5 km’lik yolun yapılması ile ilgili 2020 baharında bir fizibilite çalışması yapılabilir” dedi. Vali Sezer Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’e çalışmalarında başarılar dileyerek veda etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir