En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali Sezer ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çeşnigir Kanyonu’nda inceleme yaptı ve dönüşte Bahşılı ilçesinde Nihat Uyar isimli vatandaşın bahçesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bu haber 572 kere okunmuş. 02.08.2019 Cuma 19:04

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çeşnigir Kanyonu’nda yapımı devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeye gitti. Vali Sezer, inceleme dönüşünde ise Bahşılı ilçesinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Dönüşte Bahşılı ilçesine uğraşan Vali Sezer, beraberinde Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile birlikte ilçe sakinlerinden Nuri Uyar isimli vatandaşın bahçesine uğradı. Vali ve Emniyet Müdürüne Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin eşlik etti. Vali Sezer, ziyaretinde bölge konusunda bilgi aldı ve kendisine bölgede yetiştirilen sebze ve meyveler konusunda da bilgi verildi.

 

UYAR TEŞEKKÜR ETTİ

İl ve ilçe protokolünün bahçesini ve kendisini ziyaret etmesinden memnuniyet duyan Nuri Uyar isimli vatandaş, Vali, Emniyet Müdürü ve Başkan’a bahçesinde yetiştirdiği kavun, karpuz ve sebzelerden ikram etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan vatandaş, “Bahçemize ziyaret ederek bizleri onurlandıran Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer beye, Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mahmut Çorumlu beye, Bahşılı Belediye Başkanımız Sayin Recep Zafer Tekin beye bizlere verdikleri desteklerden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir