En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali incelemede bulundu

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, önceki gün Bahşılı ilçesinde incelemelerde bulundu, ilçede yürütülen bazı çalışmalar konusunda da Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den bilgi aldı.
Bu haber 634 kere okunmuş. 04.08.2019 Pazar 23:27

VALİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, önceki gün Bahşılı ilçesindeydi. Vali Sezer, ilçede inceleme ve ziyaretlerde bulundu, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den de bazı çalışmalar konusunda bilgiler aldı. Vali Sezer, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile birlikte ilçeye ziyaret gerçekleştirdi. Sezer ve Çorumlu’ya Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin eşlik etti. Vali Sezer, ilçede mesire alanı, organik ürün satış tezgahı ve ilçeye istihdam sağlayacak olan demir çelik fabrikasını gezdi. Sezer daha sonra Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in sunup yaptığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda fabrikanın ilçede istihdama yönelik ne gibi katkılar sağlayacağı konusunda görüşme yapıldı.

 

ZİYARET BİLGİSİ VERİLDİ

Vali’nin ziyareti konusunda bilgi verildi ve “Bu gün Bahşılı ilçemiz Kırıkkale Valisi Sayın Yunus Sezer ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Sayın Mahmut Çorumlu ziyaret ettiler. Bahşılı Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin beraberindeki heyet mesire alanını, organik ürün satış tezgahını ve ilçemiz için istihdam sağlayacak projeleri gezerek bilgi aldı. En son ilçemizde bulunan Kırıkkale Demir Çelik Fabrikasını gezerek ilçemizden personel istihdamında ilçemize nasıl bir getirisi olacağının konu aldığı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi” açıklamasında bulunuldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir