En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali halat çekti

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklarla halat çekme yarışı yaptı.
Bu haber 1006 kere okunmuş. 11.05.2018 Cuma 12:42

PROGRAM DÜZENLENDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklarla halat çekme yarışı yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Başpınar Stadyumu'nda Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi. Vali Haktankaçmaz, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, geleneksel çocuk oyunlarının unutulmaması gerektiğini belirtti.
 

VALİ BİLGİ VERDİ
Geleneksel oyunların önemini vurgulayan Haktankaçmaz, "Oyun da olsa bunlar bizi biz yapan, bizi millet yapan değerlerimizdir. Bizim kültürümüzde önemli yeri olan bu çocuk oyunlarını yaşatmamız lazım." dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de şenlikte mendil kapmacadan halat çekmeye, ayakkabı fırlatmaca oyunundan ip atlamaya kadar 15 branşta yarışların yapıldığını belirterek, şenliğe kent genelinde eğitim gören yaklaşık 400 öğrencinin katıldığını kaydetti. Vali Haktankaçmaz, açılışın ardından çocuklarla halat çekme yarışı yaptı.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir