En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali bilgi verdi

MKE Kırıkkalespor’un 1.lige yükseldiği dönemde şuanda süper ligde mücadele eden 4 büyüklere de ev sahipliği yapan Kırıkkale’nin tarihi Fikret Karabudak Stadının...
Bu haber 121 kere okunmuş. 03.11.2022 Perşembe 17:10

MKE Kırıkkalespor’un 1.lige yükseldiği dönemde şuanda süper ligde mücadele eden 4 büyüklere de ev sahipliği yapan Kırıkkale’nin tarihi Fikret Karabudak Stadının eski şaşalı dönemine geri dönmesi için girişim başlatıldı. Fikret Karabudak stadının tamiri konusunda girişim yapılması için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bilgi verildi.

 

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek bir taraftan sözleşmesi yapılan Kırıkkale Spor Kompleksi konusunda teşekkürlerini iletti, diğer taraftan tarihi Fikret Karabudak stadyumunun bakımı konusunda destek talebinde bulunuldu. Ziyaretle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Milletvekilimiz Ramazan Can bey  ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na hem yapılacak olan 3.500 kişilik kapalı spor salonundan dolayı şükranlarımızı arz ettik hem de Fikret Karabudak Stadımızın tamiri dahil yeni yatırımlarımızı konuştuk” sözlerine yer verdi.

 

TÜM BRANŞLAR OLACAK

Yeni Kırıkkale Spor Kompleksi konusunda açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “500 gün sonra 3.500 Kişilik Kapalı Spor Salonumuz hemşerilerimizin hizmetinde. İhalemizden sonra sözleşmemiz de imzalandı. Kırıkkale’nin gelişimine ve değişimine katkıda bulunacak olan 3500 kişilik spor kompleksinin içerisinde 3 Adet Basketbol ve Voleybol Antrenman Salonu, 6 Adet Bireysel Sporlar Salonu, 2 Adet Atış Poligonu, Özel Dinlenme Odası, Kondisyon Salonu, Basın Açıklama Salonu ve Protokol Dinlenme Salonu bulunuyor” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir