En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali açıklama yaptı

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ankara-Kırıkkale D-200 karayolunda yol kenarlarına kurulan ürün satış tezgahlarının güvenlik nedeniyle kaldırıldığını söyledi.
Bu haber 693 kere okunmuş. 26.08.2018 Pazar 12:16

TEZGAHLAR KALDIRILDI

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca Kurban Bayramı tatilinde meydana gelebilecek trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önündeki yol uygulamasında Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, çocuklara kırmızı düdük verdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu durdurulan araçlardaki yolcuların ve sürücülerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

İçişleri Bakanlığının özellikle trafik kazalarının azaltılması yönelik çok ciddi bir kampanyası çalışmasının olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, "Bu bayram 'Kırmızı Düdük' kampanyası o çerçevede durduğumuz araçlardaki vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ettik. Hem de çocuklarımıza kırmızı düdüklerini verip, onları kural ihlallerine karşı büyüklerini uyarmaları konusunda bilinçlendirdik" dedi.

 

DURUM ANLATILDI

Sürücülere tavsiyelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, "Burada özellikle sürücülerimiz den de hassasiyeti bekliyoruz. Hırs konusunu, emniyet kemeri konusunu, cep telefon konusunu onları bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Bayramınızı bayram tadında yaşayalım. Bu vesileyle hem Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımızın, Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan Kırıkkaleli hemşehrilerimizin sizler vasıtasıyla bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramın bütün Türkiye'nin üzere İslam alemine hayırlı, mutlu olmasını temenni ediyor, hepinize iyi çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

 

TRAFİK GÜVENLİĞİ

Ankara-Kırıkkale D-200 karayolunda yol kenarlarına kurulan ürün satış tezgahlarının güvenlik nedeniyle kaldırıldığını ifade eden Haktankaçmaz şunları kaydetti:  "Trafik güvenliğiyle alakalı bir husus, dolayısıyla yaptığımız işler vatandaşımızın güvenliği için trafik hem orada yoldan gelip giden vatandaşlarımızın güvenliği söz konusu hem satış yapmak isteyen vatandaşlarımızın güvenliği söz konusu. Dolayısıyla o tedbir o kapsamda alınmıştır. İnşallah bu bayram özellikle Kırıkkalemizde ciddi bir kaza olmadan atlatacağız diye düşünüyorum."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir