En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Üye sayısı 470 bin

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, parti olarak üye sayısını 470 bine ulaştırdıklarını belirtti ve “İyi Parti iktidarı ufukta. Üye sayımız 470 bine ulaştı” dedi.
Bu haber 239 kere okunmuş. 07.12.2021 Salı 18:03

ÜYE SAYISI ARTIYOR

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, parti olarak üye sayısını 470 bine ulaştırdıklarını belirtti ve “İyi Parti iktidarı ufukta. Üye sayımız 470 bine ulaştı” dedi. Teşkilatlanma çalışmaları konusunda bilgi veren Başkan Altınışık, parti olarak üye kayıtlarının yoğun bir şekilde devam ettiğini vurguladı. İyi Parti’nin güçlü bir şekilde gelmekte olduğunu belirten Başkan Altınışık, “Teşkilatımız dimdik ayakta. İyi Parti iktidarı ufukta görünüyor. Üye sayımız 470 bine ulaştı. İktidar dışındaki partilerin ihmal ettiği belde, mahalle ve köylerde biz varız. Kılcal damarlara kadar yayılan İyi Parti Teşkilatları seçimin ve ülkenin geleceğini tayin edeceklerdir. Millet bizi çağırıyor” dedi.  

 

“ÇOK GÜÇLÜ GELİYORUZ”

Parti olarak mahalle, köy ve beldelere kadar ulaşıyor olduklarına işaret eden Başkan Altınışık, kılcal damarlara kadar yayıldıklarını ve milletten büyük ilgi ve destek gördüklerini belirtti. Temas kurdukları her yerde geri dönüşlerin mükemmel olduğuna dikkat çeken Altınışık, “İyi Parti iktidarının ayak seslerini artık güçlü bir şekilde herkes duyuyor olmalı. Çok güçlü bir şekilde geliyoruz. Yeni bir dönem ve yeni bir devir İyi Parti ile başlıyor inşallah” diye konuştu. Milletin büyük sıkıntılar yaşadığına da işaret eden Başkan Altınışık, tüm sıkıntıların İyi Parti iktidarı ile son bulağını ve çözüme kavuşacağını belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir