En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Uluslararası olacak

Kırıkkale Valiliği himayelerinde Kırıkkale Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından “Pedallar Anadolu’nun Kalbinde...
Bu haber 123 kere okunmuş. 13.10.2022 Perşembe 18:44

Kırıkkale Valiliği himayelerinde Kırıkkale Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından “Pedallar Anadolu’nun Kalbinde, Kırıkkale” mottosu ile düzenlenen 7. Etap Puanlı Yol Yarışlarının ardından uluslararası organizasyon yapılacak.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Kırıkkale’de düzenlenen ve 33 ilden 70 kulüp ile toplamda 430 sporcunun katılım sağladığı 7. Etap Puanlı Yol Yarışları, yerel, dijital ve ulusal basında görsel ve yazılı olarak yayınlanarak, ülke genelinde büyük ses getirdi. Yarışmada, Kırıkkale’nin tarihi, doğal, kültürel güzellikleri, misafirperver özelliği, yeşil ve mavinin buluşması, ikramlarının güzelliği ile şehrin tanıtımı yapıldı. Başarılı organizasyon sayesinde Kırıkkale’ye Uluslararası yarışlara ev sahipliği yapma yetkisi verilirken, Kırıkkale’nin adını da dünya takviminde ilan etti. 

 

EV SAHİBİ OLACAĞIZ

57. Cumhurbaşkanlığı turundan sonra bisiklet camiasındaki ikinci kusursuz yarış olarak tebrik ve takdir toplayan 7. Etap Puanlı Yol Yarışları neticesinde Kırıkkale, UCI (Uluslararası Bisiklet Birliği) tarafından 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak olan uluslararası  Anatolia Mtb Stage Race –XCMS yarışı KIRIKKALE olarak UCI takvimine eklendi. Ayrıca 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde Kırıkkale Road Race Yol Yarışının da UCI (Uluslararası Bisiklet Federasyonu)’nın faaliyet takvimine alınması için Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığınca başvuruda bulunulduğu ifade edildi. Yapılacak yarışlar neticesinde, Kırıkkale’nin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımı yapılacak olurken uluslararası takımlara da ev sahipliği yapacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir