En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Transfer hareketlendi

TFF 3. lig temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni başkanının belli olmasıyla birlikte transferlere başladı. Kırıkkale Büyük Anadoluspor 4 futbolcu anlaştı.
Bu haber 489 kere okunmuş. 21.08.2020 Cuma 18:00

8 OYUNCU İMZA ATTI

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulüp Başkanı Veli Uça öncülüğünde 4 futbolcu ile anlaştı. ilk olarak geçen yılda kadroda bulunan Cengizhan  Çanga  ile anlaşma sağladı. Daha sonra Ankara TKİ Sporun Başarılı Stoperi Doğulan Subaşı ile imzalar atılırken, yine geçen yıl kadroda bulunan başarılı orta saha oyuncusu  Buğra Şahiner ile sözleşme imzalandı. Altındağ Belediye Spor ' dan Başarılı Stoper oyuncusu  Hasan Akdemir, Oğuzhan Demirer, Mehmet Bozcan,  İbrahim Kongur ve Emrullah Avasar  ile anlaşma sağladı.

 

UÇA AÇIKLAMA YAPTI

İmza töreninde tek tek oyuncuların yanında yer alan  Kulüp Başkanı Veli Uça  yaptığı açıklamada çalışmaların kısa  sürede başlayacağını ifade etti.  Bu sezon takım olarak taraftar yönetim, şehir, sponsorlarımız ile birlikte inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. ilk olarak hocamız ile anlaştık ardından Transferlerimizi gerçekleştirdik,   yapılan görüşmelerin ardından 8 futbolcuyu renklerimize kattık. Uça,  transferlerin  tamamlanmasının ardından kamp başlayacağını belirtti. Uça açıklamasının devamında ise bu sene iddialı bir kadro ile sezona başlamak istiyoruz. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Güzel bir yönetimimiz var. Kendilerini Kırıkkalespor'a adamış arkadaşlarımız. Gece gündüz demeden  Kırıkkalespor için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Yolu sonu güzel olacak'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir