En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Toprağa verildi

Bahşılı ilçesinden Dönmez ve Kurnaz ailelerinin en önemli fertlerinden biri olan ve önceki gün vefat eden Zeynep (Dönmez) Kurnaz ilçede toprağa verildi.
Bu haber 257 kere okunmuş. 06.01.2022 Perşembe 20:37

TOPRAĞA VERİLDİ

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez’in ablası, Necdet Kurnaz’ın eşi Zeynep (Dönmez) Kurnaz önceki gün vefat etmişti. Zeynep Kurnaz, ilçede düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Kurnaz ve Dönmez aileleri camideki cenaze töreni ile mezarlıkta taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine geniş katılım oldu. Siyasi parti temsilcileri de törende hazır bulundu. Dönmez ve Kurnaz ailelerinin cenaze töreninde bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

 

RAHMET DİLEDİLER

Vefat haberi ve cenaze töreni ile ilgili paylaşımda, “İlçemiz sakinlerinden Merhum Ata Dönmez’in kızı Mustafa Dönmez ve (Mihder) Genel Başkanın Mehmet Dönmez’in ablası, ünlü televizyoncu İkbal Gürpınar ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Dönmez’in halası, merhum Necdet Kurnaz’ın eşi, Dinem, Sinem, Ali ve Harun Kurnaz’ın annesi ZEYNEP (DÖNMEZ) KURNAZ bugün öğle namazına müteakip Hüseyin Onbaşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından ilçemizde defnedilmiştir. Merhumeye yüce ALLAH’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir