En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşkilatlanma sürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici'nin Başdanışmanı ve Parti MKYK üyesi Murat Güneş...
Bu haber 356 kere okunmuş. 13.07.2021 Salı 18:18

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici'nin Başdanışmanı ve Parti MKYK üyesi Murat Güneş, Kırıkkale'de ilk olarak İl Başkanı olarak siyasetin duayen ismi Bahtiyar Karapolat'ı, arından Merkez İlçe Başkanı olarak eski Minibüsçüler Odası Başkanı merhum Güven Ceylan'ı oğlu Orhan Ceylan'ı, İl Kadın Kolları Başkanlığına Meliha Kartal'ı partiye kazandırdı.

 

 

DESTİCİ ZİYARET EDECEK

Başdanışmanı ve Parti MKYK üyesi Murat Güneş,"Karakeçili, Keskin, Yahşihan, Bahşılı ilçe teşkilatları kuruldu ve kongreleri yapıldı. Hacıbey Kavlak, Enes Hasgül, Emine Taşçı ve Selda Sarlayan hanfendiye görevleri hayırlı olsun” dedi. Başkan Güneş, yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız Bahtiyar Karapolat bey partimiz ve Kırıkkale  için büyük bir kazanım oldu. Genel Başkanımız Mustafa Destici Kırıkkale ilimizi çok önemser. İl Başkanımız ve yetkileri verilen başkanlarımızı bizzat BBP Genel Merkez'ine  davet ederek parti katılımlarından dolayı tebrik etti. Kırıkkale'de kısa sürede bütün ilçelerimizde teşkilatlar tamamlanacak ve insana hizmet noktasında ön saflarda yerini alacaktır. Bayram sonrası BBP Kırıkkale İl Kongresine  Genel Başkanımız  Mustafa Destici, beyinde katılacağı kongre hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir