En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşekkürler Müge Anlı

ATV’de program yapan Müge Anlı, kendisine iletilen yardım talebini karşılıksız bırakmadı ve Hoca Ahmet Yesevi Okulu öğrencilerine 40 adet mont, ayakkabı, şapka, kaşkol ve eldiven gönderdi.
Bu haber 709 kere okunmuş. 04.02.2020 Salı 09:31

ANLI KIYAFET GÖNDERDİ

Kimeski Mahallesindeki Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yönetimi ATV’de program yapan Müge Anlı’ya bazı öğrenciler için yardım talebinde bulundu. Okul Aile Birliğinden Çiğdem Akkaya öğrencilerin durumunu Müge Anlı’ya iletti. Anlı da kendisine iletilen talebe kısa bir süre sonra olumlu cevap verdi. Anlı tarafından okula kolilerle 40 adet mont, ayakkabı, şapka, kaşkol ve eldiven gönderildi.

 

ANLI’YA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gelen malzemeler önceki gün öğrencilere dağıtıldı. Kıyafetleri öğrencilere giydiren Okul Aile Birliği yönetimi ve okul idaresi Anlı’ya da teşekkür etti. Konuyla ilgili bilgi veren Çiğdem Akkaya, “Okulumuzda kıyafet ihtiyacı olan öğrencilerimiz vardı. Durumu Sayın Müge Anlı’ya ilettik. Oda bizlere olumlu cevap vererek kıyafet gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizleri de öğrencilerimizi de mutlu etti” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir