En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Temposu yüksek

İyi Parti ve CHP’nin ortak adayı olan Mahir Yılmaz’ın seçim çalışmalarına yönelik temposu bir hayli yoğun. Yılmaz, bir yandan ziyaretlerde bulunuyor, diğer yandan ise ziyaretçilerini kabul ediyor.
Bu haber 544 kere okunmuş. 24.01.2019 Perşembe 08:47

ZİYARETLERDE BULUNDU

İyi Parti CHP ittifakının ortak adayı Mahir Yılmaz’ın seçim temposu bir hayli yüksek. Yılmaz bir yandan ziyaretlerde bulunuyor, diğer yandan ise seçim bürosunda ziyaretçilerini kabul ediyor. Yılmaz, önceki gün Valilik ve emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Dün de Adliye’ye giderek burada ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri konusunda bilgi veren Yılmaz, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mahmut Çorumlu Bey’e bizleri misafir ettiği için çok teşekkür ederim. Adliye çalışanlarımızı ziyaret ettik. Gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

 

MUHTARLARDAN ZİYARET

Öte yandan Yılmaz’ın önceki gün ziyaretçileri de vardı. Seçim bürosuna gelen bir gurup vatandaş, Yılmaz’a hem destek oldu ve hem de destek görüntüsü verdi. Ziyarete gelenlerin önemi ise muhtarlardan oluşmasıydı. Bu ziyaret konusunda da bilgi veren Yılmaz, “Ziyaretimize gelen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Kırıkkale’nin geleceği için mahallenize gelecek hizmetler için çalışma paydaşı olmak için çok verimli sohbet oldu” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir