En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin teşekkür etti

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Kırıkkale’yi ziyaret eten Bakan Kurum’un ziyareti ve ziyarete katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Bu haber 524 kere okunmuş. 12.07.2020 Pazar 12:46

ZİYARET TEŞEKKÜRÜ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Kırıkkale’yi ziyaret eten Bakan Kurum’un ziyareti ve ziyarete katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Bakan Kurum’un ziyareti sayesinde Bahşılı ilçesinin bazı sorun ve talepleri ile ihtiyaçlarını aktarma imkanı bulan Başkan Tekin, ziyarete vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

 

TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Başkan Tekin, “Sayın Bakanımızın ilimize gelmesinde katkıları olan Kırıkkale Milletvekilimiz Sn. Ramazan Can bey’e, Valimiz Sn. Yunus SEZER bey’e, İl Başkanımız Sn. Nuh DAĞDELEN  bey’e, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Saygılı bey’e çok teşekkür ederiz. Milletvekilimiz Ramazan CAN bey; Bakanımız Sn. Murat KURUM beye Kırıkkale'de ki tüm belediyelerin hiç birisini ayırt etmeden tüm taleplerini iletmiştir. 11 belediyemize hizmet araçları ve ödenek aktarma konusunda katkı sağlamıştır. Sayın vekilimiz TBMM yapılan oylamaya katılmak üzere Valilik Makamından ayrılmıştır. Desteklerinde dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir