Tasarım sergisi açıldı - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tasarım sergisi açıldı

Kırıkkale Üniversitesi İlahiyat Topluluğu tarafından 2022-2023 Akademik Yılı Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım Sergisi düzenlendi.
Bu haber 382 kere okunmuÅŸ. 26.12.2022 Pazartesi 15:55

SERGİ AÇTILAR

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile baÅŸlayan etkinlik ArÅŸ. Gör. Vahdettin ÅžimÅŸek’in açılış konuÅŸmasıyla devam etti. ArÅŸ. Gör. Vahdettin ÅžimÅŸek “ÖÄŸretim teknolojileri ve materyal tasarımının da somut ürünlerinin ortaya çıktığı bir emeÄŸin, bir çalışmanın, bir özverinin ürünlerini göreceÄŸiz. Bu vesileyle öÄŸrenci arkadaÅŸlarımı tebrik ediyorum. Her biri ayrı ayrı emek gösterdiler, özen gösterdiler ve güzel ürünler sundular diye düÅŸünüyorum. Bu süreç içerisinde biz teoriyle uygulamayı bir araya getirmiÅŸ olduk. Bunların bizim din ve ahlak açısından ilerde öÄŸretmen olacak öÄŸrencilerimize birer örnek temsil etmesini istiyoruz. Bu yönüyle kıymetli eserler olduÄŸunu düÅŸünüyorum” dedi.

 

AMAÇ BAÅžARABİLMEK

İlahiyat TopluluÄŸu danışman hocası Prof. Dr. Åžahin AhmetoÄŸlu ise “Rabbim bu sergimizin hayırlara vesile olmasını bize nasip etsin. Ellerinize saÄŸlık. Amacımız birlikte bir ÅŸeyleri yapmayı baÅŸarabilmek, ortak yaÅŸam alanını geniÅŸletmek huzurlu mutlu bir ÅŸekilde yaÅŸamımızı idame ettirmek. Hepinize baÅŸarılar diliyorum ve teÅŸekkür ediyorum” dedi.

 

EĞİTİME ÖNEMİ BÜYÜK

Sergide son olarak konuÅŸan üniversite İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Erten “Bu iÅŸin mimarı Vahdettin hocama ve sizlere teÅŸekkür ediyorum. Materyalin eÄŸitimde önemi oldukça fazladır. Sizler de küçük çocuklarımıza, lise sona kadar öÄŸrencilerimize materyal hazırlıyorsunuz. Bu iÅŸte emeÄŸi geçen RektörlüÄŸümüze, bütün öÄŸrencilerime, Vahdettin Hocaya, teÅŸekkür ediyorum.  İnÅŸallah zamanla Nur Camiinde bu etkinliÄŸimizi sürdürmek istiyoruz. Hepinize teÅŸekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi. KonuÅŸmaların ardından ders kapsamında din öÄŸretimine yönelik tasarlanan materyaller de katılımcıların beÄŸenisine sunuldu. Sergi, toplu fotoÄŸraf çekimiyle sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir