En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tasarım sergisi açıldı

Kırıkkale Üniversitesi İlahiyat Topluluğu tarafından 2022-2023 Akademik Yılı Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım Sergisi düzenlendi.
Bu haber 92 kere okunmuş. 26.12.2022 Pazartesi 15:55

SERGİ AÇTILAR

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik Arş. Gör. Vahdettin Şimşek’in açılış konuşmasıyla devam etti. Arş. Gör. Vahdettin Şimşek “Öğretim teknolojileri ve materyal tasarımının da somut ürünlerinin ortaya çıktığı bir emeğin, bir çalışmanın, bir özverinin ürünlerini göreceğiz. Bu vesileyle öğrenci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her biri ayrı ayrı emek gösterdiler, özen gösterdiler ve güzel ürünler sundular diye düşünüyorum. Bu süreç içerisinde biz teoriyle uygulamayı bir araya getirmiş olduk. Bunların bizim din ve ahlak açısından ilerde öğretmen olacak öğrencilerimize birer örnek temsil etmesini istiyoruz. Bu yönüyle kıymetli eserler olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

AMAÇ BAŞARABİLMEK

İlahiyat Topluluğu danışman hocası Prof. Dr. Şahin Ahmetoğlu ise “Rabbim bu sergimizin hayırlara vesile olmasını bize nasip etsin. Ellerinize sağlık. Amacımız birlikte bir şeyleri yapmayı başarabilmek, ortak yaşam alanını genişletmek huzurlu mutlu bir şekilde yaşamımızı idame ettirmek. Hepinize başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

 

EĞİTİME ÖNEMİ BÜYÜK

Sergide son olarak konuşan üniversite İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Erten “Bu işin mimarı Vahdettin hocama ve sizlere teşekkür ediyorum. Materyalin eğitimde önemi oldukça fazladır. Sizler de küçük çocuklarımıza, lise sona kadar öğrencilerimize materyal hazırlıyorsunuz. Bu işte emeği geçen Rektörlüğümüze, bütün öğrencilerime, Vahdettin Hocaya, teşekkür ediyorum.  İnşallah zamanla Nur Camiinde bu etkinliğimizi sürdürmek istiyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi. Konuşmaların ardından ders kapsamında din öğretimine yönelik tasarlanan materyaller de katılımcıların beğenisine sunuldu. Sergi, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir