En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tahmin değil gerçek

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, partisine dair önemli bir paylaşımda bulundu.
Bu haber 226 kere okunmuş. 03.01.2022 Pazartesi 18:18

ÜYE KAYDINI PAYLAŞTI

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, partisine dair önemli bir paylaşımda bulundu. Altınışık, sosyal medya hesabından partinin yıllara göre üye kayıt çalışması ve rakamları konusunda bilgi verdi. Partinin kurulduğu günden bu yana üye kayıt rakamlarını paylaşan Başkan Altınışık, “İyilik güneşi yükseliyor. Bu rakamlar tahmin değil, yüzde yüz gerçektir. İşte İyi Parti’nin yıllara göre üye sayısı” açıklamasında bulundu.

 

İŞTE YILLARA GÖRE RAKAMLAR

Paylaşıma göre 2018 yılında kurulan İyi Parti’nin o yıl üye kayıt sayısı 109 bin olarak görülüyor, bir sonraki yıl, yani 2019 yılında üye kayıt sayısı 241 bin rakamına ulaşmış bir önceki yıla ikiye katlamış durumda. 2020 yılında ise partinin üye kayıt sayısı yine bir önceki yılı dikkat çekici bir şekilde geçerek 327 bine ulaşmış. 2021 yılında ise bu rakam da katlanarak artmış ve 511 bin 734 kişiye ulaşmış durumda.

 

ÜYE KAYITLARI SÜRÜYOR

Partide üye kayıt işlemleri devam ederken, parti yöneticileri sosyal medya hesaplarından sürekli üye kayıt paylaşımları yapmayı sürdürüyorlar. Üye kayıt sayısının yıl yıl artarak 1 milyona doğru ilerlediği gözleniyor. Bu da partiye olan ilginin ne kadar yüksek olduğunu gözler önüne seriyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir