En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sıcak asfalt atılacak

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Ankara ziyareti sırasında Karayolları yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda önemli yol iyileştirme projelerinin hayata geçirileceğini duyurdu.
Bu haber 18 kere okunmuş. 18.04.2024 Perşembe 18:55

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, yaptığı açıklamada, Ankara ziyareti sırasında Karayolları yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda önemli yol iyileştirme projelerinin hayata geçirileceğini açıkladı. Başkan Çetiner, ilk etapta İlçemiz Toki kavşağından Deredüzü yol ayrımına kadar olan bölümde sıcak asfalt döşeme çalışmalarının başlatılacağını belirtti. Ayrıca Sulakyurt'un giriş göbeğinden köprüye kadar olan yola da 12 metre genişliğinde sıcak asfalt dökümü yapılacağını ifade etti.

 

ÇETİNER BİLGİ VERDİ

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner:" Sevgili hemşerilerim, bir bilgilendirme yapmak isterim. Geçen günkü Ankara ziyaretimizde Karayollarıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde ilk etapta, İlçemiz Toki kavşağından Deredüzü yol ayrımına kadar sıcak asfalt atılacaktır. Ayrıca Sulakyurt giriş göbekten köprüye kadar olan yola da 12 metre eninde sıcak asfalt atımı yapılacaktır. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir