En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Su uyarısı yapıldı

“Dünya Su Günü ” nedeniyle DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ve kurum personelleri Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti.
Bu haber 431 kere okunmuş. 23.03.2021 Salı 17:17

VALİ’YE ZİYARET

56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ve kurum personelleri “Dünya Su Günü ” nedeniyle Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezer, “Bütün canlılar için en önemli servet olan su, tüm zamanlarda hayatımızın bir parçası olmuş, insanlar su kaynaklarına yakın bölgelere yerleşerek, su etrafında büyük medeniyetler kurmuşlardır. Dünya nüfusunun hızlı artışı, tarım alanında sulama, küresel ısınmanın olumsuz etkileri, sanayileşme gibi nedenler göz önüne alındığında, su kaynaklarının önemi giderek artmaktadır” dedi.

 

SU UYARISI YAPILDI

Bostancıoğlu, “Sahip olduğumuz su kaynaklarının kıymetini bilerek, kaynaklarımızı doğru kullanmalı, iyi değerlendirmeli ve kirletmemeliyiz. Gelecek yıllarda özellikle büyük kentlerde, su ihtiyacının giderek artması beklenmektedir. İlerleyen zaman içerisinde gelişmekte olan ülkelerde gıda ürünlerinin yetiştirilmesinde daha fazla suya ihtiyaç duyulacaktır. Bu gerçekler doğrultusunda sahip olduğumuz su kaynaklarının kıymetini bilerek, kaynaklarımızı doğru kullanmalı, iyi değerlendirmeli ve kirletmemeliyiz. Gelecekte savaşların su kaynakları için çıkacağı bilinci ile davranmalı, gereken önlemleri şimdiden almalıyız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir