En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SP seçim için sokakta

Keskin esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Keskin Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.
Bu haber 526 kere okunmuş. 29.05.2019 Çarsamba 18:27

SEÇİM ZİYARETLERİ YAPILDI

Korkmaz, ziyaretinde“Ağır bir yükün altına girmeye talip olduğumuzun farkındayız. Ancak gönlümüzde Keskin aşkı ve halkımıza hizmet edecek olmanın heyecanı bize bu konuda güç katıyor. Belediyecilik anlayışını farklı bir noktaya çekerek halkımızla beraber yönetmeye talibiz. Milli görüş anlayışına göre halka hizmet, hakka hizmettir. Biz halka yapılan hizmeti bir ibadet görevi gibi gören bir topluluğuz. Artık Keskin’imizin 5 yıllık, bir tirbulansa daha girmeye takati kalmamıştır. Biz, insanımızın mağdur olduğu hizmet eksikliklerini bir vizyon değil, vazife olarak görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Belediyecilik değişen ve gelişen küresel çağda sadece asfalt dökme, çöp toplama, kaldırım restorasyonu veya park bahçe hizmeti yapmaktan çıkmıştır. Klasik belediyecilik hizmetlerinde başarılı olamayanlar, Keskin´e yetememiştir, yetemez de. Biz bölgesinde lider, dünyaya açılan bir Keskin vizyonunun heyecanı içindeyiz.''

 

BELEDİYEYE DİKMEMİZ GEREKİR

"Tarafsız, partizanlık yapmayan, yandaşlarını kayırmayan, halka hizmetlerin ulaşmasında adil ve eşit davranan bir yönetim gereklidir. Kentte yaşayan her yaş gurubu için o kenti yaşanabilir kılan, ekonomik, fiziksel, çevresel, kültürel ve sosyal tüm koşulları hazırlayan bir çalışma gereklidir. Yoksulu, yetimi, yaşlıyı ve kimsesizi gözetecek, halkın dertlerine ortak olacak, onlara sıcak bir kucak açacak, şefkatli, sosyal belediyecilik zihniyeti gereklidir. Yapacağımız her faaliyet, bu şehrin birer değeri olacaktır. Çünkü bu inancı bize aşılayan Keskin’e ve siz değerli Keskinlilere borcumuz var. Herkesin tek bir hedefe kilitlenip Keskin’in hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Saadet bayrağını belediyeye dikmemiz gerekir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir