En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Soylu'dan önemli mesajar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin il başkanlığınca düzenlenen mitingi katıldı. Mitinge ilgi yüksek oldu. Soylu, mitingde çok önemli mesajlar verdi.
Bu haber 683 kere okunmuş. 25.03.2019 Pazartesi 19:00

SOYLU MİTİNGE KATILDI

Akşama doğru Kırıkkale’ye gelen Bakan Soylu, meydanda toplanan geniş bir kalabalığa hitap etti. Bakan Soylu, milletin iktidara gelmesini istemeyen kesimlerin Türkiye’nin hep önünü tıkamaya çalıştığına işaret etti. Ama Türk Milleti’nin de Kırıkkale’nin de Elif gibi dimdik durduğunu belirten Kırıkkale, “Siz değerli Kırıkkaleliler Elif gibi dimdik durdunuz. Bunu bir daha yapın” dedi.

 

BU SEÇİM NEDEN ÖNEMLİ?

Bu seçimin çok önemli olduğunu belirten Bakan Soylu, beka meselesinin dikkate alınarak sandığa gidilmesi gerektiğine işaret etti. Türkiye’ye hala müdahale edilmeye çalışıldığını belirten Soylu, “Türkiye’ye sen şehir hastaneleri, köprüler, yollar, havaalanları yapamazsınız dediler. Kırıkkale, yaptık mı bunları. Sizin idarenizle yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Ama sizin iradenizle dimdik ayaktayız. Ayakta kalmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

DERTLERİ OY DEĞİL

“Onların derdi oy değil” diyen Soylu, “Her yeri yaktılar yıktılar. Dertleri oy değildi. Dertleri Türkiye nefes almasın. Türkiye büyümesindi. Gezi, 17-25, Çukur Olayları, ardından 15 Temmuz. Bütün bunlar yetmedi. Irak’ın Kuzeyinde devlet kurmak istediler. Peki kim engelli bunları. Recep Tayyip Erdoğan engelledi. Kurdurmadı o devleti. Amerika, Avrupa bunları fişteklemedi mi? Amerika bize Afrin’e giremezsiniz dedi” diye konuştu.

 

ADAYLARA DESTEK İSTEDİ

“Eyy Kırıkkale, Türkiye eski Türkiye değil. Onlar bize girme derken biz Afrin’e girdik mi, PKK’nın kökünü oradan kazıdık mı?” diyen Soylu, “Yapmak istedikleri Türkiye’yi ticaret yollarından ayırmaktı. Biz buna müsaade etmedik. Türkiye’ye gözünü dikenin gözünü oyarız” diye konuştu. Soylu’nun konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Bakan Soylu, Kırıkkale’de adaylara destek istedi ve Kırıkkale’ye güvendiklerini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir