En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sokaklar yine aynı

Dünya ve Türkiye genelinde Koronavirüs için en katı tedbirler alınır ve uyarılar yapılırken Kırıkkale’de uyarıları bir çok kişinin dikkate almadığı, hayatın normal seyrinde yaşandığı gözleniyor.
Bu haber 712 kere okunmuş. 27.03.2020 Cuma 13:18

HERKES NEREDEYSE SOKAKTA

Dünya ve Türkiye genelinde Koronavirüs için en katı tedbirler alınır ve uyarılar yapılırken Kırıkkale’de uyarıları bir çok kişinin dikkate almadığı, hayatın normal seyrinde yaşandığı gözleniyor. Bir çok işyeri kapalı olmasına rağmen Kırıkkalelilerin çoğu, üstelik 65 yaş üstü bir çok kişi sokaklarda ya iş için koşturuyor veya geziniyor. Sabah saatlerinden itibaren öğlene kadar bir sakinlik söz konusu ancak öğleden sonra hayatın normal seyrine döndüğü açıkça görülüyor.

 

MÜDAHALE EDEN YOK GİBİ!

Bu konuda ne uyarılar dikkate alınıyor ne de önlemler işe yarıyor. Üstelik görevlilerin de sokaklarda bu duruma müsamaha göstermesi de dikkat çekiyor. Uyarı yapan veya sokakta gezen yaşlılara kimse müdahale etmiyor gibi bir görüntü söz konusu. Bu durum da virüsle mücadele eden özellikle sağlık çalışanlarının büyük tepkisini çekiyor. Duruma müdahale edilip edilmeyeceği merak konusu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir