En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şiddete hepimiz karşıyız

Kadına yönelik şiddetle mücadele il koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı, Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi.
Bu haber 371 kere okunmuş. 01.04.2021 Perşembe 18:57

TOPLANTI YAPILDI

Kadına yönelik şiddetle mücadele il koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı, Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi. Sezer, “Sevgiyi, fedakârlığı, merhameti ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır” dedi.  Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla Kadına yönelik şiddetle mücadele il koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı, Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi. Kamu kurum il müdürleri ve ilgili kişilerin katıldığı toplantıda konuşan Sezer, devlet olarak bu konuda üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirdiklerini dile getirdi.

 

SEZER’DEN AÇIKLAMA

Sezer, “Millet ve Devlet yapılanmamızın odağında yer alan tüm zor şartlarda fedakârlıklarını esirgemeyen kadınlarımız, hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarıları bizlere göstermiştir.   Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez. İster ekonomik ister sosyal alanda olsun kadınlarımızın karşılaştığı bütün eşitsizlikleri gidermek, toplumsal hayata katılımlarının önündeki bütün engelleri kaldırmak, bu meseledeki yol haritamızın kodlarını oluşturmaktadır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir