En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şenlik başlıyor

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde 16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 28. Karakeçili Uluslararası Kültür Şenliği hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Bu haber 166 kere okunmuş. 14.09.2022 Çarsamba 18:12

ŞENLİK YAPILACAK

Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir; Kültür Şenlikleri, Türkiye’nin değişik yerlerinde yaşayan Karakeçili Aşiretine mensup kişilerle, Türk Cumhuriyetlerinden gelen ve resmi kurum ve kuruluşların üst düzey temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirilen bir Kültür Şenliğidir. Düzenlenecek şenlikte 16 Eylül Cuma günü; Kuran’ı Kerim ve Mevlit Tilaveti, Çelenk Sunulması, İkram, Sünnet, Panel, Tiyatro, Yöresel Sanatçılar Konseri, 17 Eylül 2022’de; Dışardan gelen misafirlerin karşılanması, Kortej yürüyüşü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Mehteran gösterisi, protokol konuşmaları, ikram, Halk oyunları, Planör gösterisi, Okçuluk gösterisi, Ustalar Topluluğu Taşan Kardeşler Konseri, Neslihan Ören Yılmaz, Ali Şahin ve ve Orhan Hakalmaz konserleri sonrası havai fişek gösterisi sonrası şenlikler sonra erecek. Çok renkli ve coşkulu geçecek olan Karakeçili Uluslararası Kültür Festivalinin hazırlıklarının tamamlandığını ifade ederek bütün vatandaşları şenliklere davet etti.

 

TÜM HAZIRLIKLAR YAPILDI

Belediyenin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Ali Can Uludağ, Belediye Başkanı Veysel Aydemir, İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar, dernek başkanları ve ilgililer katıldı. Aydemir de hazırlıkların son aşamaya geldiğini, bütün kurumlarla ve derneklerle istişarenin sağlandığını dile getirdi. Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ ve Belediye Başkanı Veysel Aldemir tüm vatandaşları 16-17 Eylül'de gerçekleştirilecek Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği'ne davet etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir