Şehit babasının isteği - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehit babasının isteği

Şehit Sözleşmeli Piyade Er Hakan Özdemir'in babası Alaattin Özdemir, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Hüseyinbey Obası köyünde eski okulun kültür merkezi haline getirilip, şehit oğlunun anılarını yaşatmak istiyor.
Bu haber 642 kere okunmuÅŸ. 28.07.2019 Pazar 15:27

ŞEHİT BABASININ TALEBİ

10 Mayıs 2019 tarihinde IÄŸdır'ın sınır bölgesinde, devriye görevi yapan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ÅŸehit olan SözleÅŸmeli Piyade Er Hakan Özdemir'in babası Alaattin Özdemir, kullanılmayan eski köy okulunun restore edilip, kültür merkezi haline getirilmesini istiyor.

Köyüne yapılmasını istediÄŸi kültür merkezinde ÅŸehit oÄŸlunun resimlerini, kitaplarını ve anılarını yaÅŸatmak en büyük dileÄŸi olduÄŸunu ifade eden Özdemir, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'dan da destek istedi.

 

ANILARI KÖYDE YAÅžASIN

Åžehit oÄŸlu için okulun restore edilmesini isteyen baba Özdemir, "Devlet yetkililerimizden, CumhurbaÅŸkanımızdan buranın ÅŸehit Hakan Özdemir adına restore edilip, kültür merkezine dönüÅŸtürülmesine ve onun anılarını yaÅŸatılmasını, resimlerini, kitaplarının yaÅŸatılmasını istiyorum. Buranın tamir ve bakımının yapılmasını istiyorum" dedi.

 

CUMHURBAÅžKANINA ÇAÄžRI

Kültür merkezi gibi bir yerin köyde olmasını istediÄŸini kaydeden Özdemir, "OÄŸlum burada çocukken gelirdi, oynardı. Bahçede buralarda saklambaç oynarlardı. Çocuklarım 7 yaşına kadar aÄŸabeysi Bekir ile birlikte burada oynarlardı. Köyümüzde büyüdüler ondan sonra Kırıkkale'ye taşındık. Emekli olduktan sonra da köye geldik. Åžimdi çiftçilik yapıp hayvancılık ile uÄŸraşıyorum. CumhurbaÅŸkanımıza da buradan selamlarımı iletiyorum. Kırıkkale'ye geldiÄŸinde CumhurbaÅŸkanımızın bizleri ziyaret edip çayımızı içerse çok memnun olurum, onur duyarım" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

SEVE SEVE ŞEHİT OLURUM

Özdemir, sözlerini ÅŸöyle tamamladı:  "Vatanımız milletimiz saÄŸ olsun. Ezanımız susmasın, bayrağımız inmesin. Bu vatanı kimseye böldürmeyiz. OÄŸlumu ÅŸehit verdim, ben de gider seve seve ÅŸehit olurum. Ben de isterim oÄŸlumun canı, kanı veda olsun bu vatana, bu millete. Kimse bu vatanı bölemeyecek, bölemez de."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir