En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sanal fuara katıldılar

Kırıkkale Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 20-22 Temmuz 2020 tarihlerinde düzenlenen...
Bu haber 587 kere okunmuş. 21.07.2020 Salı 18:00

Kırıkkale Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 20-22 Temmuz 2020 tarihlerinde düzenlenen ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020’de yerini aldı. Covid-19 pandemi sürecinde Türk yükseköğretim kurumlarının yurt dışında tanıtılması için yükseköğretim tarihinde ilk kez gerçekleştirilen küresel ölçekteki sanal fuar olan "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020"ye Üniversite de katılıyor.

 

 

SANAL FUAR YAPILDI

Uluslararası öğrenciler YÖK sanal fuarı ile Üniversite temsilcileriyle çevrimiçi olarak görüşme fırsatı bulacaklar; kabul, öğrenim ücretleri, konaklama ve burs olanakları gibi konularda ayrıntılı bilgi edinebilecekler. Fuara katılan Üniversitemiz Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça ve Farsça olmak üzere altı dilde tanıtım broşürü ve iki dilde tanıtım filmi hazırladı.

 

KÜ YANIBAŞINIZDA

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitemizde öğrenim görmek isteyen gençleri selamlayarak, Kırıkkale Üniversitesi’nde eğitim almaya davet etti. Rektörümüz yayınladığı video mesajında “Sevgili gençler, geleceğimizi şekillendirecek ve teminat altına alacağınız bir dönemdesiniz. Üniversite tercihi yapacaksınız. Tercihinizde sizi bilimsel olarak hazırlayacak, daha öğrenciyken alanınızla ilgili sektör projeleri ve firmaları ile iç içe olmanızı sağlayacak, geleceğin büyük Türkiye’sinde ve dünyada hala güncel kalacak mesleklerin müfredatını şimdiden hazırlamış, uluslararası hareketliliği yüksek, kampüs içerisinde ve çevresinde aradığınız sosyal imkanları bulabileceğiniz, kendinizi sivil topluma hazırlayabileceğiniz öğrenci kulüplerinin bulunduğu ve pandemi dönemlerinde kesintisiz bir öğretim düşlüyorsanız; Kırıkkale Üniversitesi yanı başınızda. Geleceğini, geçmişin bilimsel olarak da şanlı tarihine yaslayacak, her gencimizi Kırıkkale üniversitesine bekliyoruz. Akademik ve idari olarak güçlüyüz.

 

HUZURLU BİR ŞEHİR

Huzurlu bir şehir ve huzurlu bir üniversiteyiz. Siz de mezun olduğunuzda iş problemi yaşamak istemiyorsanız, sektör-üniversite işbirliğini ciddi şekilde kurmuş Kırıkkale Üniversitesini tercih edin. Ekim ayında görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir