En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Resmen “Bahşılı” oldu

Bahşılı ilçesinin “Bahşili” olan ismi değişti, isim değişikliğiyle ilgili karar Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Bu haber 441 kere okunmuş. 12.06.2019 Çarsamba 22:38

İSMİ RESMEN DEĞİŞTİ

“Bahşili” ilçesinin ismi resmen “Bahşılı” oldu.  Konuyla ilgili karar Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletilmişti. Konu TBMM’de karara bağlandı ve Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İlçenin adı resmen “Bahşılı” oldu.

 

TEKİN AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan ve isim değişikliğinde katkısı olanlara teşekür eden Başkan Tikin şunları söyledi: “İlçemizin İsmi Resmi olarak değişti (BAHŞILI) hayırlı olsun.  Sayın Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can’ beye, İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen bey’e ve İlçe Başkanımız Sayın Güner Tas bey’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim. BUGÜNKÜ RESMİ GAZETEDE 7176 SAYILI KANUNUN "MADDE 12 – 9/5/1990 tarihli ve 3644 sayılı 130 İlçe Kurulması Hakkında Kanunun 1 inci maddesinin altmış altıncı fıkrası ile Kanuna ekli (66) sayılı listede yer alan “Bahşili” ibareleri “Bahşılı” şeklinde değiştirilmiştir."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir