En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Refah için çalışılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, 81 ilde, 84 milyon vatandaşın huzuru, refahı ve mutluluğu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Bu haber 121 kere okunmuş. 09.10.2022 Pazar 11:02

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Sarıeroğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katıldığı AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığınca düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programında, AK Parti ailesi olarak bu dönemde bölgesel dayanışmayı önceleyen bir çalışmayla illerde eş zamanlı olarak tüm kesimlere ulaşmaya gayret ettiklerini belirtti. Kırıkkale'de dokunulmadık kesim bırakmamak için çabalayacaklarını vurgulayan Sarıeroğlu, "Kovid-19 salgını sonrası dünyanın içinden geçtiği bir süreç var. Dünya ekonomileri resesyonla tekrar karşı karşıya kalmışken bu kavramı tekrardan hafızalarda tazelemişlerken Türkiye olarak büyüme performansımızı güçlü şekilde devam ettiriyoruz. 5 çeyrektir üst üste kesintisiz büyüyoruz." diye konuştu. Sarıeroğlu, geçen yıl yüzde 11'le dünyada büyüyen ülkelerin öncüleri arasında yer aldıklarını aktardı.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Ekonomi Modeli'ne de değinen Sarıeroğlu, şöyle devam etti: "Yatırımları, üretimi, istihdamı, ihracatı, cari fazla yoluyla ülkemizi geleceğe emin adımlarla ilerletmek için böyle bir model uyguluyoruz. Bunların etkisini görmeye başladık. İnşallah aralık ayından itibaren ortaya koyacağımız performanslar, hayata geçirdiğimiz uygulamalar ve politikalarla dünyayı etkisi altına alan fiyat artışlarıyla ilgili süreçle de alakalı pozitif bir gelişme seyrine gireceğimize yürekten inanıyoruz. 84 milyon vatandaşımız ve Türkiye'nin geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 81 ilimizde, 84 milyon vatandaşımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir