En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ramazan Can ziyaret etti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, önceki gün Bahşılı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Belediyeyi ziyaret eden Can, Başkan Tekin ile görüşme yaptı.
Bu haber 593 kere okunmuş. 09.08.2019 Cuma 08:48

ZİYARETTE BULUNDU

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can önceki gün Bahşılı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Bahşılı’ya gelen Can, Belediye ve AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Belediye’de Başkan Recep Zafer Tekin ile görüşen Can, çalışmalar ve planlamalar konusunda hem bilgi aldı ve hem de fikir alışverişinde bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Meclis Başkan Vekili Harun Oğuz ve Alper Özgü ile ziyarette bulunan Can, Başkan Tekin ile istişare yaptı.

 

ZİYARET BİLGİSİ VERİLDİ

Ziyaret konusunda bilgi verildi ve “Milletvekilimiz Ramazan CAN ve İl Genel Meclisi Başkanımız Murat ÇAYKARA, Başkan Vekillerimiz Hatun OĞUZ ve Alper ÖZGÜ Belediyemiz ve İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek ilçemiz hakkında yapılması gereken işler hakkında istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Vekilimize ve İl Genel Meclisi Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” açıklaması yapıldı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir