En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Protokol imzaladılar

Kırıkkale Üniversitesi ile Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Güzel Sanatlar alanında işbirliği yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.
Bu haber 495 kere okunmuş. 10.11.2019 Pazar 09:29

PROTOKOL İMZALADILAR

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Nurettin Topçu Konferans Salonu’ nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr., Öznur Öztosun Çaydere, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve davetliler katıldı. Bu protokol ile okullarımızda imkânlar dâhilinde müzik atölyelerinin oluşturulması ve müzik atölyesi oluşturulan okullara müzik eğitimcisi sağlanmasının amaçlandığını kaydeden Vali Sezer, “ İlimizde şu ana kadar altı okulumuzda "Müzik Atölyesi" kurulmuştur. İsteyen her çocuğumuzun bir müzik aleti çalmasını hedefliyoruz. Kurulan atölyelerde ders verecek müzik eğitimcisi ihtiyacını karşılamak üzere Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü ile protokol imzalanacaktır. Bu kapsamda  çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir müzik aleti çalmaları sağlanacaktır.” dedi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ise, böyle bir etkinliğin içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “ Üniversitemiz bin dönüm içinde kapalı kalan bir yapı olmamalı, olmayacakta. Her hâlükârda etkileşim halinde olacak. Sayın Valimizin hem kendi birimlerini, hem de şehrin diğer birimlerini motive edici yöntemiyle güzel şeyler oluyor. Bu projede onlardan biri tanesi ” şeklinde konuştu. Protokol konuşmalarının sonrasında Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Öztosun Çaydere ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi tarafından İşbirliği Protokolü imzalandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir