En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Piyasalar durdu

Türkiye’de Merkez Bankası’nın faiz indirime gitmesinin ardından döviz ve altında büyük artış yaşanırken, döviz büroları ve kuyumcular alış ve satış tabelalarını kapattı.
Bu haber 217 kere okunmuş. 21.10.2021 Perşembe 18:42

ŞOK GELİŞME YAŞANDI

Türkiye’de Merkez Bankası’nın faiz indirime gitmesinin ardından döviz ve altında büyük artış yaşanırken, döviz büroları ve kuyumcular alış ve satış tabelalarını kapattı. Türkiye Perşembe günü piyasalar açısından kara bir gün yaşadı adeta. Merkez Bankası faizde iki puan indirime gitti. Bunun hemen ardından döviz ve altın piyasasında şok bir hareketlenme yaşandı. Döviz ve altın hızlı bir şekilde yükseldi. Dolar 9 bin 500 TL’ye ulaştı, Euro 11 liraya kadar geldi, gram altında 540 TL oldu.

 

ALIM-SATIM OLMADI

Bu gelişmeler bir anda yaşanırken, Kırıkkale’de bir çok döviz bürosu ve kuyumcu döviz ve altın alış ve satış tabelalarını kapatmak zorunda kaldılar. Piyasada ne alım yapıldı ne de satım. Herkes neye uğradığını şaşırırken, gelişmeler endişe ve merakla takip ediliyor. Piyasada yaşanan hareketlenme ve şok gelişmeyi yorumlayan bir çok kişi, “faiz düşürerek döviz ve altının değer kaybetmesi ve TL’nin değer kazanması bekleniyorsa bu böyle mümkün olmaz. Bu hangi mantıkla böyle yapılıyor anlamış değiliz” yorumunda bulundular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir