Osmanlı torunu geldi - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Osmanlı torunu geldi

Sultan Abdülhamid Han’ın torunlarından Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesi’nde bulunan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’ni ziyaret etti.
Bu haber 225 kere okunmuÅŸ. 02.09.2024 Pazartesi 18:37

Önemli bir ziyaret

Sultan Abdülhamid Han'ın torunlarından Åžehzade Abdülhamid Kayıhan OsmanoÄŸlu, Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesi’nde yer alan İslami DeÄŸerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’ni ziyaret etti. OsmanoÄŸlu, külliyenin yapımında emeÄŸi geçenlere teÅŸekkürlerini iletti ve burada önemli bir an yaÅŸandı. Külliye Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Bahattin Akyön ile buluÅŸan OsmanoÄŸlu, müzenin Türkiye'de bir ilk olduÄŸunu vurguladı.

 

Önemli bir miras

Åžehzade Abdülhamid Kayıhan OsmanoÄŸlu, ailesiyle birlikte gerçekleÅŸtirdiÄŸi bu anlamlı ziyarette, iÅŸadamı Feyzullah Can da kendisine eÅŸlik etti. Ziyaret sırasında, Sultan Abdülhamid Han’ın resmi önünde Türk bayrağı takdim edilirken, konuklar da külliyeye Osmanlı TuÄŸrası levhası hediye ederek bu tarihi anı ölümsüzleÅŸtirdi. Külliye, böylece tarihi bir ziyaret ve sembolik hediyelerle önemli bir gün yaÅŸadı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir