En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Onlar baş tacımız

Ziyaretinde Gaziler ve Şehit aileleriyle yakından ilgilenen MHP’li Başkan Adayı Ulusoy “Şehit ve gazilerimiz ve şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerinin bizde ayrı yeri vardır” diye konuştu.
Bu haber 79 kere okunmuş. 04.02.2024 Pazar 20:41

ZİYARETTE BULUNDU

Ziyaretinde Gaziler ve Şehit aileleriyle yakından ilgilenen MHP’li Başkan Adayı Ulusoy “Şehit ve gazilerimiz ve şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerinin bizde ayrı yeri vardır” diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesine ziyarette bulundu. Ziyaretinde Gaziler ve Şehit aileleriyle yakından ilgilenen MHP’li Başkan Adayı Ulusoy “Şehit ve gazilerimiz ve şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerinin bizde ayrı yeri vardır” diye konuştu.

 

ÖN ÖNEMLİ GÖREV

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Dernek Başkanı Rifat Öcal, yönetim kurulu üyeleri ve şehit aileleriyle bir araya geldi. Dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden MHP’li Başkan adayı Ulusoy, “Şehit ailelerimiz bu topraklar için seve seve canını feda eden şehitlerimizin, yiğitlerimizin bize emanetidir. Bu kutsal emanetlerin yanında olmak ve sorunlarına ortak olmak bizim en önemli görevimizdir” diye konuştu.

 

ONLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Ulusoy “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ettik. Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve üyeler ile istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah nasip eder de göreve gelirsek gazilerimiz ve şehit ailelerimizle sürekli istişare halinde olacağız. Aziz şehidimizin emanetleri kıymetli aileleri bizim baş tacımızdır” ifadesini kullandı. Dernek Başkanı Öcal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ulusoy’a çalışmalarında başarılar diledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir