En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Okullar nihayet açılıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır. Öğrenme kayıplarının giderilmesi için kapsamlı bir programa başlayacağız" dedi.
Bu haber 617 kere okunmuş. 02.02.2021 Salı 18:24

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Köy okullarımızı tüm kademelerde 15 Şubat´ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz. 15 Şubat´ta tüm bağımsız  anaokullarını da tam zamanlı açma kararı verdik. 1 Mart´tan itibaren özel  gereksinimli öğrencilerimiz için de özel eğitim okullarımız ve  sınıflarımız eğitim vermeye başlayacak. 1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını  açacak. 1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak.       Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek"

 

AŞI UYGULAMASI OLACAK

Bakan Selçuk, "Lise öğrencilerimizin birinci dönemden kalan sınavları,  mart ayı içerisinde planlanarak yüz yüze gerçekleştirilecektir." ifadelerini kullandı. Öğrencilerin okullarda yüz yüze eğitime katılımlarının geçen dönemde olduğu gibi yine velilerin kararına bağlı   olacağını belirten Selçuk, "Yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için  şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır." diye   belirtti. Bakan Selçuk, "Farklı sınıf düzeyleri ve okul kademelerinde de il bazlı olarak yüz yüze eğitime başlanmasıyla ilgili kararlar  alınabilecektir. Öğrenme kayıplarının giderilmesi için kapsamlı bir programa başlayacağız." ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir