En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Odun fiyatı da arttı

Kırıkkale’’de odun fiyatları da ciddi oranda artmış görünüyor. Vatandaşlar kış için odun tedarik etmeye çalışırken artan fiyatlar dikkat çekiyor.
Bu haber 252 kere okunmuş. 17.10.2021 Pazar 12:27

FAHİŞ ARTIŞLAR VAR

Kırıkkale’’de odun fiyatları da ciddi oranda artmış görünüyor. Vatandaşlar kış için odun tedarik etmeye çalışırken artan fiyatlar dikkat çekiyor. Bu yıl doğalgaza yapılan zamlardan ötürü soba kurmayı hesap eden bir çok kişi kömür ve odun fiyatlarındaki fahiş artışlarla şok yaşıyor gibiler. Geçen yıl bin 200 lira olan kömürün tonu 2 bin 700 liraya kadar çıkmış durumda. 150-200 TL olan bir römork odun ise 600 TL civarında. Odun veya kömür sobası kurarak kışı daha hesaplı atlatmayı amaçlayan bir çok kişi artan fiyatlarla şok oldular.

 

KIŞ MALİYETİ ARTACAK

Fiyatların bu kadar yüksek olması dikkat çekici bulunuyor. Öte yandan soba fiyatları da yüksek oranda artmış durumda. 300 TL’ye satılan küçük bir odun sobası 800 TL’ye kadar çıkmış durumda. Fahiş fiyatın bu sektörde de yaşandığı gözleniyor. Bu kış bir çok kişi için çok maliyetli geçecek gibi görünüyor. Doğalgaz maliyetinin de geçen yıl aylık 400 TL olurken bu yıl 800 TL’yi bulması bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir