En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Oda başkanlarına ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat başkanları ile birlikte oda başkanlarını ziyaret etti.
Bu haber 425 kere okunmuş. 29.09.2019 Pazar 11:09

SANAYİ ODASINA ZİYARET

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen esnaf odalarını ve oda başkanlarını ziyaret etti. İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat başkanları ile birlikte oda başkanlarına ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Başkan Dağdelen, oda başkanı Ahmet Varlı ile şehrin ticari hayatı ve ileriye dönük çalışma ve hedefler konusunda görüşme yaptı. Ziyareti konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’yı, Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Şehrimizde, ticari hayatın ivme kazandırılmasına dönük çalışmalar hakkında değerli bilgiler edindik. Sayın Varlı’ya gösterdiği alaka için teşekkür ederiz” dedi.

 

ESNAF ODALARINA ZİYARET

Ardından Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Başkan Dağdelen, oda başkanı Osman Cebeci ile görüşme yaptı. Bu ziyareti konusunda da bilgi veren Başkan Dağdelen, “Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci’yi makamında ziyaret ederek, şehrimizin belkemiği esnaflarımızın ihtiyaç be beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Son olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’yi ziyaret eden Başkan Dağdelen, “Bugünün bir diğer ziyaretini Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Süleyman Köstekli’ye gerçekleştirdik. Kırıkkale’nin ticari hayatına yön veren kıymetli esnaf ve sanatkarlarımızın İşlerini geliştirme yönünde AK Parti iktidarı döneminde aldığı mesafeyi konuştuk” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir